Usein kysytyt kysymykset
KuerHostel usein kysytyt kysymykset

Julkaistu

Mitä eroa on hotellilla ja hostellilla?

Hostellissa varaat oman huoneen tai pedin yhteismajoituksesta. Huoneet on siistit ja simppelit, niissä vain sängyt ja kaapit.  Hostellivieraiden käytössä on yhteiskeittiö Köökki.
Hostellissa avainsana on yhteisöllisyys: wc:t, suihkut ja keittiö ovat kaikkien hostellivieraidne yhteisessä käytössä.

Vierinen KuerHotel puolestaan tarjoaa enemmän yksityisyyttä. Hotellihuoneissa on mm. televisio, pieni minijääkaappi ja oma kylpyhuone.

Mitä jos saavun keskellä yötä?

Ei huolta! Ilmoita tästä meille etukäteen niin löydät avaimen avainlokerosta ja lähetämme koodin sekä lisäinfoa ennen saapumistasi. Nähdään aamiaisella!

Voinko ottaa lemmikkini mukaan?

Tottakai! Hostellissa on kaksi lemmikkihuonetta: yhden ja neljän hengeen hostellihuoneet. Varausta tehdessä valitse ”Lemmikkihuone” tai ota meihin yhteyttä niin tarkistamme saatavuuden. Lemmikkihuoneet sijaitsevat uloskäynnin läheisyydessä ja ulkona on tilaa temmeltää!

Huomioithan että lemmikki ei saa oleskella yleisissä tiloissa kuten käytävillä, Köökissä tai kahvilassa.

Millaisia ratkaisuja löytyy perheelle?

Lasten kanssa matkustaville suosittelemme neljän hengen perhehuonetta. Vaihtoehtoisesti varaamme teille useamman huoneen, otattehan yhteyttä niin pyrimme vierekkäisiin huoneisiin.
Huomioithan että hostelli on tyyliltään yhteisöllinen.

Meitä olisi isompi porukka, mahtuuko?

Koko hostellin varaamalla saatte jopa 25 henkeä omaa porukkaa mahtumaan! Viereisessä rakennussa sijaitseva KuerHotel puolestaan voi majoittaa lisäksi 20 henkilöä.

Oletteko auki kesällä?

Kesällä palvelee edullinen itsepalveluhostelli ja -hotelli. Majoitukseen sisältyy petivaatteet ja pyyhe sekä yhteiskäytössä olevat wc:t ja suihkut. Kesällä ei ole tarjolla aamiaista, mutta yhteiskeittiö Köökki on käytettävissä omien eväiden valmistamiseen.

Pärjäänkö ilman autoa?

Tämä riippuu ihan itsestäsi! Hiihtoladut lähtevät pihastamme, vuokraamme lumikenkiä Kuertunturin valloittamiseen ja kyläkeskukseen kävelee puolessa tunnissa. Huomioithan kuitenkin että Kuerkievari sijaitsee jyrkän mäen päällä ja erityisesti kantamusten kanssa kapuaminen on raskasta!
Taksit kuljettavat ympäri vuorokauden ja Skibus pari kertaa päivässä. Katso alempaa ohjeet lentokentältä tai juna-asemalta saapumiseen.

Miten teen varauksen?

Klikkaa tästä varauskalenteriin!

Minulla on erityisruokavalio, otanko omat eväät mukaan?

Ilmoitathan erityisruokavalioista viimeistään 14vrk ennen varauksen alkamista niin otamme tämän huomioon aamiaisella. Huomioithan kuitenkin, että meillä ei ole erillistä allergiakeittiötä.

Onko teillä tarjolla muutakin kuin aamiaista?

Talvisesongilla kahvila-ravintolamme KuerCafe palvelee päivittäin! Tarjolla on itsetehtyjä makeita ja suolaisia herkkuja.
Päivälliseksi tarjoamme mummolan kotiruokaa päivittäin vaihtuvalla kiinteällä menulla. Teethän pöytävarauksen!

Lisää
blogipostauksia